Privé sauna Utrecht | DE HETE HUT

Buitengewoon genieten.

We zijn weer open! het mag weer. kom kennis maken met tony van privé sauna de hete hut — schoonheid en wellness in utrecht! — gratis parkeren niet commerciële sauna eigen badkamer — relax ruimte — massage — nagelstudio — binnentuin (privé) — 2 personen (sauna) — max 6 personen (mancave) — naturisme mag, badkleding ook – vrijwillige bijdrage: geef wat het je waard is – graag reserveren, het liefst min. 1 dag van tevoren

Het was een erg reurig jaar voor zowel m’n bedrijfje Eureka Connections als op persoonlijk vlak. Ik ben mijn vriendin Lotte verloren en ontslagen op mijn werk bij het KNMI.

Gelukkig is er nu de Privé sauna Utrecht. Buitengewoon genieten met een persoonlijke glimlach, dicht bij jou in de buurt!

Het begon als een hobby, maar je kan gerust zeggen dat het uit de hand is gelopen. De Privé sauna bestaat nu uit de volgende Privé kamers:

  • Sauna ruimte
  • Badkamer
  • Relax ruimte
  • Binnentuin
  • Mancave/keuken
  • Kantoor (met RDP verbinding 😉)

De sauna is geschikt om in te zitten met maximaal 3 personen. Of één persoon liggen, en één zitten. De temperatuur kan met een draaiknop worden ingesteld tot maximaal 120 graden. Kijk een retro concert of Bond-film door de deur van de sauna heen, of luister een CD’tje.

Meld je gerust per mail, en je ontvangt de factsheet. Bedankt voor jullie vertrouwen.

Groetjes, Tony van De Hete Hut.

Eten en Drinken

Als kind stond ik altijd al graag in de keuken. Inmiddels heb ik veel ervaring op het gebied van gezonde voeding. Ik gebruik uitsluitend onbewerkte natuurlijke ingrediënten, het liefst zo veel mogelijk biologisch. Bij ons beleef je de pure smaak van fruit. Al onze smoothies zijn gemaakt met proteïne van Beyuna. Hierdoor is je dagje sauna niet alleen een ontspanningsuitje, maar ook nog eens goed voor je spieren. We houden graag rekening met je dieetwensen.

De smoothies van Geestelijke Veerkacht kan je zelf samenstellen met bijvoorbeeld Bosbessen, Frambozen, Aardbeien, Mango en Ananas en met als basis Griekse yoghurt of een melkvrij alternatief. Het fruit komt zo veel mogelijk van Odin, de coöperatieve biologische supermarktketen met aandacht voor Mens en Milieu.

Massage

Even helemaal ontspannen? Boek een massage bij Tony van Sauna De Hete Hut. Kies voor een 25, 45 of 55 minuten. Bij je eerste sauna bezoek is de massage gratis.

Vertel het door

Beveel ons aan bij vrienden of familie en bij je volgende bezoek ontvang je als waardering een geurrijk geschenkje.

Voetenbad Zeezout

Begin met een aardend voetenbad met zoutkristallen uit de Dode Zee. Magnesium zorgt voor soepele spieren, verlaagt je stressniveau en brengt je hormonen in balans. Het vernieuwt je cellen, geeft energie en versterkt je botten. Speciaal voor mensen die moeite hebben met concentratie kan Magnesium bijdragen aan meer focus en helderheid.

Sauna

Privésauna De Hete Hut is gelegen in een rustige wijk in Utrecht. Je kunt er gratis parkeren en er makkelijk naar toe met het openbaar vervoer. Een taxi vanuit Utrecht is inbegrepen in de boeking.

Het is een knusse sauna waar je lekker in kunt liggen of zitten. De sauna gaat tot maximaal 130 °C. De meeste mensen genieten het meest bij 80 °C – 90 °C. De cabine is voorzien van sfeerverlichting. Je kunt je eigen muziek meenemen op je telefoon, of gebruik maken van onze ontspanningsmuziek. We hebben heerlijke opgiet geuren die je in iedere gewenste stemming kunnen brengen. Kies van te voren een geur uit, en we maken de opgieting voor je klaar. Als klap op de vuurpijl zetten we twee schaaltjes met menthol kristallen voor je klaar, die je zelf op de kachel kunt zetten voor een extra boost.