Waar komen jullie vandaan?

Google Analytics voor De Hete Hut – Privé Sauna Utrecht

Waar komen toch die bezoekers vandaan?

Zoals je hier kan zien komen de meeste bezoekers van Google. Mensen zoeken naar Sauna Utrecht of bijvoorbeeld Privé sauna in Nederland. Ongeveer de helft van de bezoekers komt via Google Search binnen, en de andere helft via Google Maps.

Herkomst bezoekers Privé sauna Utrecht – De Hete Hut

Maar waar komen toch die sauna gasten vandaan? Zoals je hierboven kan zien, komen de meeste bezoekers van de website binnen via de vermelding van Sauna De Hete Hut op Google Search. Ongeveer 36.500 bezoekers kwamen de laatste drie maanden binnen via de zoekmachine. Ongeveer 43.500 bezoekers via Google Maps.

Welk navigatie programma gebruik jij? Vertel het ons, en je maakt kans op een gratis geurtje van EVOK!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *