Tijdelijke opening De Hete Hut

De Sabadreef is verhuurd! Vanaf half mei zal een vriend van mij, Mo, gaan wonen op de Sabadreef 9. Ik heb hem leren kennen als medewerker van Garage Westbroek, op bedrijventerrein Overvecht Noord. Hij is piloot, en zijn vrouw is Jurist. Samen met hun zoontje komen ze vanaf half mei wonen op het adres van De Hete Hut. Helaas moeten we daarom sluiten.

We zoeken een nieuwe bestemming voor de sauna. Weet jij een goede plek bij bijvoorbeeld je sportkantine, vereniging, of club? Wij staan open voor samenwerking. Meld je even onderaan deze pagina door het formulier in te vullen, en we nemen contact met je op.

Bedankt allemaal voor de fijne bezoeken aan Privé Sauna Utrecht. We hebben genoten van alle mooie gesprekken en ontmoetingen. Onze sponsor Beyuna gaat ook volgend jaar weer met ons in zee. Alleen de bestemming van de Hut is dus nog even een puntje. Maar niet getreurd, jullie kunnen helpen! Met je financiële bijdrage kunnen we de verhuizing en opbouw van de sauna bekostigen.

Doneer nu aan Sauna De Hete Hut, en ontvang gratis een tien ritten kaart! Ken je mensen in je omgeving die het lekker vinden om af en toe eens helemaal te ontspannen in een vertrouwde omgeving? Wij staan open voor iedereen. Of je nu man, vrouw, non-binair of transgender bent. Iedereen is welkom.

Ik ben dankbaar voor alle fijne ontmoetingen en hoop jullie vanaf half mei te kunnen verwelkomen op de nieuwe locatie!

Groetjes,
Tony Campmans.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *